Biden vs. Palin

October 3rd, 2008

Political debates are an open-air affair in Athens, Georgia.

9 Responses to “Biden vs. Palin”

 1. Rayon 03 Oct 2008 at 5:11 pm

  Het debat schijnt voornamelijk die ‘damned dutch tourists’ te zijn gegaan. Een groot nationaal probleem waar zowel de democraten als republikeinen niet direct een oplossing voor paraat hebben…

 2. Hanneon 04 Oct 2008 at 6:12 am

  Ha MPM&M,

  Leuk om jullie zo te kunnen volgen. En wat een american-size motorhome! Ik ben benieuwd naar jullie vervolgberichten. Goeie reis en heel veel plezier, ­čśë Hanne

 3. Lizon 04 Oct 2008 at 1:05 pm

  @Ray
  hihi,
  het grote probleem schijnt er niet zo in te zitten dat die nederlanders zich zo arrogant gedragen, ‘wij zijn een klein landje, maar weten daardoor alles beter’, maar juist dat de tolerantie (of onge├»nteresseerdheid, daar we zijn nog niet helemaal achter welke van de twee het is) zo’n enorme aantrekkingskracht heeft op die amerikanen. En als die dan door die nederlanders net dat extra zetje krijgen om hun reis naar amsterdam te boeken (nl was toch de hoofdstad van amsterdam?). Vervolgens zijn ze redelijk verbaast dat er zoveel kan in amsterdam ondanks dat de paus als president van europa toch nog redelijk conservatief is. Maar de vrijheid die ze tot in hun tenen voelen (of voel je die juist niet meer na al die nederwiet?) nemen ze mee terug naar de US met als gevolg dat ze dan echt verandering willen. En tja, dat begint zo langzamerhand wel en probleem te worden. Ben benieuwd met wat voor strategie ze komen om die nederlandse toeristen te weren of te heropvoeden voordat ze het land worden binnen gelaten. Maar zolang daar nog geen nieuwe wet voor is aangenomen, wens ik jullie veel succes met jullie ontamerikaniseringstour. Hoop dat jullie sponsoren nog bereid zijn een extra schepje erboven op te doen en dat we jullie reis binnenkort via RTL 4 te volgen is…

  Maar Ray, ik vind het iig een goed idee om deze roadtripwebsite te hacken door er een politiek forum van te maken. Nu maar hopen dat jullie nog niet zo bekend zijn met de sewcultuur…

  Anyways, die drie dudes zijn cool, maar vooral die chick die doet ‘t ‘m natuurlijk…

  En nog ff op z’n amerikaans: miss you, miss you, miss you, miss you soooooooooo much!!!
  Heerlijk om ff de nl nuchterheid los te laten…

  Take care, enjoy, en ben benieuwd naar jullie avonturen…

  Xliz

 4. Rayon 05 Oct 2008 at 11:53 am

  Voordeel van Amerikaan zijn is dat je niet echt hoeft te weten of Amsterdam in Nederland ligt of andersom. Ik weet helaas weining van Amerika. Ik heb weleens tegen een amerikaan de vergelijking getrokken tussen pre-interventie Irak en het structureel uitmoorden van Indianen. Heb daarmee geen vrienden gemaakt…

  Nederland is een handjevol mensen op een weiland. Maar met het poldermodel kun je niet het machtigste leger ter wereld leiden. De VS heeft nu eenmaal gekozen om de wereld (lees zichtzelf, desnoods ten koste van de rest van de wereld) te redden van communisme, terrorisme en elk buitenaardse organisme. Daar heb je toch iets meer daadkracht voor nodig dan Balkenbos in huis heeft.

  Maar goed. New York is geen Blackwater Shoeville en de ene Amerikaan is de andere niet. Het is daar voor de gewone mens verboden zelf logisch na te denken maar een groot deel van de wereld is blij met alles wat uit Amerika komt. Wie zijn wij om daarbij met ons vingertje te zwaaien?

  Europe was created by history. America was created by philosophy. (Margaret Thatcher)

 5. Lizon 12 Oct 2008 at 11:17 am

  tja, toch blijf het handig die amerikanen overal de schuld van te geven, zoals van de kredietcrisis… hihi

 6. Rayon 19 Oct 2008 at 12:30 pm

  ..en als je paprikachips op is ­čÖé